Форма входа

Календарь новостей
«  Сентябрь 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Поиск

Главная

Регистрация

Вход
Приветствую Вас Гость | RSS


TEDDY studio. Handiwork toys!


Суббота, 04.05.2024, 05:53
Главная » 2008 » Сентябрь » 5 » Книжки про ляльку полетіли до Іраку та Італіі
Книжки про ляльку полетіли до Іраку та Італіі
19:32

La 8-ème Conférence du Conseil de l’Europe.  Le village de la Création manuelle les 4-5 Septembre 2008

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Виставка картин відомої художниці та письменниці Софії Книш. Картини, сповнені теплом та любов'ю до життя. Фото - Софія Книш
 
До мого виставкового стенду у Містечку майстрів, що був зорганізований у рамках 8-ої міжнародної конференції Ради Європи, підійшла пані в арабському вбранні. Вона ретельно розглядала ляльки, розпитувала про їх особливості.
Бейджик на одязі, вказував на те, що вона прибула з Іраку. Забачивши таку річ, вітаюсь з пані на арабській. Вона приємно вражена - і наше спілкування пожвавлюється. Тепер, певно, вона вже на батьківщині. На згадку про Україну вона повезла книжечку "Українська лялька".Тож біографія книжечки про ляльку розширюється. У тих краях її ще точно не було.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Поважний італієць цікавився, як давно займаюсь шиттям і зокрема лялькою, а на прощання по-діловому потиснув руку і подякував за мою роботу. Вперше отримала таку дяку! Дяку за ручну працю!
Італієць підібрав для своїх донечок дві лялечки, які просто на моїх очах розкутав і понаписував шариковою ручкою на білій тканині імена, як медсестра у пологовому будинку. Спочатку я не зрозуміла, що він робить. Вперше бачу, щоб отак сходу підбирались імена. Звісно, що українські ляльки отримали італійські імена. Одне - Алісія, а друге...- не пам'ятаю.
 
Студент Київського університету, родом з Івано-Франківська вподобав дві авторські ексклюзивні лялечки, що з домотканного полотна, якому більше півстоліття - для мами та подруги. Що казати! Дуже мило й душевно!! Пощастило мамі з таким сином! А його подруга-одногрупниця, сподіваюсь, оцінить увагу юнака! Я рада, що віддала свої найкращі роботи у теплі руки. Впевнена, що лялечки Валентинка та Людмилка гарно почуватимуться у новій домівці.
 
Про виставку у мене лишились приємні враження. Спілкування з майстрами, що приїхали з різних областей України - то неоціненний скарб, який ти забираєш з собою після виставки і який надихає на нові роботи.  Як це було - дивіться фото.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ляльки люблять і маленькі, і дорослі дівчатка!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Фото - Зоя Предко
 
На виставці мій зайчик вподобав вишиту картину відомого українського майстра ручної вишивки Сов'як Ганни. І не дивно, адже вони виконані у одній кольоровій гамі. А ще пані Ганна запросила зайчика на Різдво відвідати карпатський край. Тож тепер зайчик "гострить лижі" у самому прямому розумінні!!!
Просмотров: 1858 | Добавил: coking | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Меню сайта

Наш опрос
Каким способом Вы / Ваш ребенок приобрели навыки рукоделия?
Всего ответов: 201

Друзья сайта

Статистика

Copyright MyCorp © 2024